2FL.com is onderdeel van Refleqtclinic

 

Dokter Franca van der Smit is orthomoleculair arts, cosmetisch arts KNMG en oprichter van REFLEQT clinic in Haarlem. Franca volgde haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Binnen deze studie heeft ze extra aandacht besteed aan de dermatologie en plastische chirurgie. Direct na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Daardoor heeft ze al 10 jaar ervaring met cosmetische behandelingen zoals botox, hyaluronzuur, peelings en lasers. Franca heeft geruime tijd bij de Velthuis Kliniek gewerkt. In 2015 heeft ze ook de opleiding orthomoleculaire geneeskunde voltooid. Deze studie vult haar cosmetische studie mooi aan. Immers: Hoe optimaler een lichaam gevoed is, des te gezonder het is en des te langer het haar schoonheid kan vasthouden.

In 2017 opende Franca met succes haar eigen anti-aging kliniek in Haarlem. Franca is tevens bestuurder (penningmeester) van de NVCG geweest van 2020 tot en met 2021.

Vanaf augustus 2021 focust Franca zich 100% op de orthomoleculaire geneeskunde en houdt zij alleen nog orthomoleculair spreekuur.

Dokter Franca van der Smit helpt haar cliënten graag bij het bevorderen van hun gezondheid. Wanneer je gezond bent kun je het maximale uit het leven halen!